Eveliina vietti päivän isin kanssa kun äiti kävi vähän heittämässä työkeikkaa. Isi vie Eveliinan puistoon ennen päikkäreitä ja Eveliina oli viihtynyt puistossa keinumassa, laskemassa liukumäkeä ja pomppimassa pomppulaudalla. Kun väsynyt tyttö pääsi takaisin kotiin, oli kuulemma alkanut kuulumaan "öhö, öhö". Tämä tarkoittaa Eveliinan kielellä, että ihanaa päästä nukkumaan. Siksipä neiti olikin sitten nukahtanut kuin tukki sänkyynsä lähes samantien kun isi oli ehtinyt neidin valmistella unille.

2099715.jpg

Tilda tuli meille leikkimään iltapäiväksi. (Tilda tulee meille hoitoon tammikuussa ja on kesään asti. Tytöillä on vain 7vko:a ikäeroa.) Tilda oli saapunut kylään hieman ennen äitiä, joten kun äiti astui ovesta sisään Eveliina vain hieman virnisti, koska oli kova kiire Tildan kanssa leikkimään. Eipä ollut neiti siis tippaakaan ikävöinyt äitiä. Taisi olla niin kivaa isin kanssa.=)
2099729.jpg

Tytöt ihastelee ja maistelee kumisaappaita. Eveliinan lempihommaa on repiä kaikki omat kenkänsä alas kenkähyllyltä ja ihmetellä niitä.

2099735.jpg
Tytöistä oli ihanaa kun punainen teltta täytettiin tyynyillä ja pehmoleluilla. Kaikenlaisia sukellusharjoituksia ja muita taidonnäytteitä, kuten teltassa seisomista, sai seurata kun tytöt villiintyi kunnolla. Odottakaapa vain tytöt kun kasataan se isompi teltta!