Netti on pätkinyt ja äitiä vähän väsyttänyt, joten on Eveliinan blogikin hieman huonosti päivittynyt lähiaikoina. Nyt vielä yritän muistella mitä kaikkea tässä välillä onkaan tapahtunut...=)

Ensiksikin Eveliina on alkanut taas olla oma itsensä. Viime viikon maanantaista lähtien, eli reilun viikon verran neiti oli kuin takapuoleen pistetty karhunpoika, mikä alkoi siis samoihin aikoihin kuin flunssakin. Kaikki kiukutti ja päätä hakattiin lattiaan useita kertoja päivässä. Toivo meinasi jo loppua äitiltäkin, kunnes neiti alkoi muistuttaa itseään keskiviikon aikana ja on ollut päivä päivältä iloisempi. Kun itse sain flunssan, niin en yhtään ihmettele, että Eveliinaa on niin kiukuttanut. Toistaiseksi siis ollaan terveitä, kopkop.

Viime viikonloppuna käytiin taas Pirjo-mummilla ja Eveliina näki Jamillah-serkkuakin pitkästä aikaa. Tosin kiukunpoikaset häiritsivät jatkuvasti neidin puuhia, mutta mukava reissu oli siitä huolimatta.

Yöt menee edelleen loistavasti ja Eveliina heräilee hyvällä tuurilla vasta seitsemän jälkeen. Tosin ennen kuutta jos kuuluu huuteluja, niin nappaan tytön meidän väliin nukkumaan vielä reiluksi tunniksi.

Viime sunnuntaina käytiin Emilian 4v. synttäreillä. Sielläkin Eveliina viihtyi hyvin, mutta flunssa kiusasi sen verran, ettei neiti oikein ollut oma itsensä. Kyläilyt ovat kuitenkin olleet hyvää vaihtelua Eveliinalle (myös äitille) viikottaisten kotonakökkimisten rinnalle, sillä iltaisin kun ollaan tultu kotiin, on taas omat lelut kiinnostaneet enemmän.

Eveliina kokee nuken rattaat, jotka sai synttärilahjaksi, erittäin henkilökohtaisiksi leluiksi. Tildan ollessa meillä hoidossa Eveliina pitää huolen siitä, ettei rattaita muut työntele. Jos kaveri erehtyy työntelemään vaunuja(onneksi Tilda ei ole kovin kiinostunut), alkaa kuulua hirveä huuto. Polleana neiti sitten työnteleekin rattaita päivät pitkät nukke kyydissä.=)