Eveliina on innokas nukkevauvojen hoitaja. Meidän tyttö on jo niin iso, että osaa matkia monia äitin tai isin tekemisiä. Toissa aamuna äiti näytti Eveliinalle miten nukkea voi syöttää lusikalla. Eveliina otti lusikan äitin kädestä ja alkoi syöttää nukkea samallalailla kun äiti oli juuri näyttänyt. Kun pyysin antamaan nukelle lisää ruokaa, antoi Eveliina nukelle pusun. =)

2149099.jpg

Eveliina kuuluu Uppo-nallen kirjakerhoon. Kun hankimme Pirjo-mummin uudeksi jäseneksi saimme lahjaksi ihanan muumitalon. Tänään mentiin sitten hakemaan muumitaloa postista ja kun pakettia alettiin availemaan, oli Eveliina aivan haltioissaan.

2149137.jpg

Tässä Muumitalon on vielä paketissa.

Eveliina on tottunut leikkimään luukuilla, eli avaamaan ja sulkemaan niitä kun ollaan leikitty Duploilla. Muumitalossakin on kaksi ovea, joten Eveliina availi ja sulki ovia sen mukaan, oliko ensin laittanut ukkelin taalon sisälle vai ottanut sieltä jotain ulos. Taloa ympäri kontattiin ja hihkuttiin, ja innostuttiin jopa kävelemään ukkelit kädessä!

2149148.jpg

Tässä leikit on täydessä touhussa. Eveliina yritti kovasti puhua ukkeleilla, oli nimittäin sellainen selitys käynnissä että! Olisi ollut kiva ymmärtää neidin sepostuksia. Toivottavasti muumitalo kestäisi hyvin käytössä, ihan tukevalta ainakin vaikuttaa. Tosin läheskään kaikkia osia ei voinut leikkeihin vielä antaa, olivat nimittäin sen verran pieniä, että voivat joutua kurkkuun.