Eveliina on alkanut olla entistä enemmän kiinnostunut omasta navastaan. Välillä neiti kulkee paidan helmat kainaloissa ja tulee esittelemään hienoa napaansa ja ollaanpa napaa ihailtu peilinkin kautta. Eveliinan sanavastoon kuuluu nyt epäilemättä sanat "mamma" ja "pappa".

Isi ja äiti näki tänään myös kuinka Eveliina ilveili, näytti kieltä ja naureskeli kovasti omalle peilikuvalleen eteisessä. Siinä oli pokassa pitelemistä!Hymy

Eveliina on myös hyvin tarkka päikkäriajastaan, sillä tänäänkin kun kello löi 12.00 ja neiti näki pöydällä maitopullon, katsoimme kun Eveliina lähti päättäväisesti kävelemään sängylleen ja roikkui pinnnoista vaatien sänkyyn nukkumaan. Meillä siis todella nautitaan päikkäreistä, ainakin toistaiseksi, joten pitää nauttia tästäkin asiasta.

Pallon heittely ja autojen tökkääminen eteen päin on kivaa, ja osaapa Eveliina kiivetä itse meillä Tildaa varten olevaan syöttötuoliinkin, kun se on laitettu matalammaksi, niin että alaosa tuolista on pöytänä.

Kun tänään oltiin pulkkailemassa, niin Eveliina hihkui riemusta kun pulkka "sladitti" kurveissa kun vähän hurjasteltiin. Hurjapää-Eveliina! Isin peuhatessa ja kutittaessa Eveliinaa sohvalla, kuuluu välillä "Isiii", kun meno alkaa olla tarpeeksi hurjaa.