Eveliinalle on alkanut tulla taas rytinällä hampaita. Ensimmäinen kulmahammas puhkesi joulun jälkeen, seuraava uuden vuoden jälkeen ja kolmas on kovaa vauhti tulossa. Sekös on sitten neitiä hieman kiukuttanut, joten yöksi on pitänyt antaa särkylääkettä. Käytiin jo lääkärissäkin kun ehdittiin ajatella, että joko taas olisi korvatulehdus kyseessä, mutta onneksi ei, eli korvat olivat ok.

Äiti haki lainaan syöttötuolin Tildaa varten, ja Eveliina on ollut tuolista aivan innoissaan.

Kyläiltiin sunnuntaina koko perhe isin siskon perheen luona. Eveliinaa odotti siellä monta serkkua, ja serkkujen mahdottoman monet prinsessa-, poni- ja muut tyttöjen vaaleanpunaiset linnat. Koko iso lastenhuoneen lattia täyttyi poneista, ponien kärryistä, ja kaikesta ihanasta. Eveliinalla alkoi sormet syyhytä kun näki kaikki nuo ihanat lelut.

Hienosti leikit sujuikin Emilian (4v.) ja Siirin (6v.) kanssa. Nelli (12v.) ja Susanna (10v.) vahtivat Eveliinan touhuja kun isi ja äiti jutusteli Heinin ja Samin kanssa. Oli kiva kyläillä kun koko perhe viihtyi niin hyvin. Eveliina innostui jälleen kerran ilveilemään ja pelleilemään, varsinkin hassulle Heini-tädille.

Lastenhoitaja lenkillä

Eveliina halusi myös näytellä omaa napaansa kaikille.

Tilda oli meillä harjottelemassa hoidossaoloa ja varsinkin hoidossa päikkäreiden nukkumista. Yllätyin kun molemmat tytöt nukahti suht samaan aikaan, ja kyllä heräsivätkin samaan aikaan tunnin unien jälkeen. Unet jäi kesken molemmilla ja ainakin Eveliina oli kovin väsyn tuntuinen siihen asti, kunnes meni nukkumaan kahdeksalta. Toivottavasti ei herätys ole huomena klo 6.00!

 

Sanoja:

- pa=lamppu

- mamma ja pappa

- tätä= kun Eveliina haluaa jotakin