Eilen äidin suureksi ihmetykseksi Eveliina tykästyi äitin tekemään marjakiisseliin, ja söi sitä jopa aivan itse kunnolla pariinkin kertaan. Tähän mennessä neitiä ei ole itsesyöminen juurikaan kiinnostanut, joten mikä lie nyt tullut kun kiisselit suorastaan juoksi lusikasta neidin suuhun. Ilman suurempia sotkujakin selvittiin.

Eveliina pitää paljon tornien rakentelusta Duploilla sekä muilla mahdollisilla palikoilla. Torni-sana on ilmeisesti tällä hetkellä hankala sanoa, joten pommi=torni. Ajelimme neidin kanssa aikaisemmin autolla kotiin ja kauempana näkyi joidenkin kauppojen mainostorni. Tällöin takapenkiltä kuului "ito pommi".

Tänään aamulla meidän iso tyttö lähti kerhoon ensimmäistä kertaa. Isiä ja äitiä hieman jännitti miten kerhossaolo sujuu varsinkin ekalla kerralla (isiä jonkin verran vielä enemmän kuin äitiä). Veimme Eveliinan yhdessä kerhoon ja sanottiin heipat lähes samantien. Kerroin Eveliinalle että tulen hakemaan vähän ajan päästä ja sinne tyttö jäi mielellään leikkimään nukeilla. Kerho siis kestää kaksi tuntia.

Jännittyneenä menin hakemaan neitiä kerhosta ja heti kun pääsin eteiseen, kuulin Eveliinan höpöttävän siellä jollekin. Kurkkasin sisään ja siellähän se Ellu oli ihmettelemässä tuhatjalkainen kainalossa kun muut lapset pukivat. Kerhossa oli kuulemma ollut kivaa Eveliinan mielestä. Neiti oli vain välillä kysellyt missä äiti tai isi on, mutta kerhotätit olivat kertoneet, että isi ja äiti on kotona, ja tulevat hakemaan Eveliina kohta, ja se tieto olikin sitten riittänyt meidän isolle kerholaiselle. Loruja ja lauluja laulettaessa oli Eveliina kuulemma vain väliin huutanut että "lisää!" Minkäänlaista itkua ei siis ollut ainakaan ekana kerhopäivänä tullut. Kovasti neiti vaikutti innostuneelta kerhon jälkeen, sillä juttuja piisasi niin kauan kunnes kerholainen sai unesta kiinni ruoan jälkeen.