Meni jonkin aikaa kunnes tajusimmen Johanneksen kanssa että mitä varsinkin tämä "kammuuna" tarkoittaa. Eveliina sanoo sanan vielä niin hauskan kuuloisesti, ettei sille voi olla hymyilemättä. Neiti tarkoittaa sillä, että mennään nukkumaan. =) noh, onhan siinä samoja kirjaimia, mutta hieman eri järjestyksessä!

"Kämmä"-sanaa huudetaan yleensä hieman kauhistuneen kuuloisesti meillä päin. Tämän sanan arvoitus oli selvempi, koska se tuli parhaiten esille silloin, kun isi oli tullut juuri suihkusta ja Eveliina kauhisteli isiä, joka yritti märkänä tulla antamaan Eveliinalle pusuja. Osaapa Eveliina sanoa märkä-sanan paremminkin, mutta useimmiten kuulee sanaa "kämmä". Meillä kun tuo vesikammo on taas siinä vaiheessa että kylpykään ei kelpaa, vaan neitiä sitten suihkutetaan ripeästi muutaman kerran viikossa, että saadaan hiet ja hiekat pois. Siinä minuutin aikana, mikä pesuun menee kuuluu taukoamatta kamala huuto, mutta minkäs teet.

Uusia sanoja tulee hurjaa vauhtia koko ajan lisää ja nyt Eveliina on innostunut kertomaan että mikä on pieni ja mikä iso, sekä mikä on äitin tai isin omaa, esim. "isin puhelin" tai äitin pyörä" jne.