Eveliinalla on nyt kunnon kaveriputki päällä. Lauantaina olimme grillaamaassa ja leikkimässä Annan, Pasin ja Samuelin (18kk) luona. Iltaa vietettiin niin pitkään kunnes pikkuiset oli yöunia vailla. Aika meni todella mukavasti ja taas liian nopeasti. Kiitos ihanasta illasta!=)

Sunnuntaina näimme Tildaa perheineen pitkästä aikaa. Tytöt ei olleet nähneet toisiaan pariin viikkoon ja kova ikävä näytti tytöillä olleen toisisaan kun leikit jatkuivat niin mukavasti koko vierailun ajan. Tilda oli hieman hämillään kun omat lelut eivät enää olleetkaan vain omassa käytössä, mutta hienosti leikit sujuivat siitä huolimatta. Sitten tanssittiin ja puettiin kenkiä ja juostiin.=) Itkuhan siinä tuli sitten kun kotiin piti lähteä.

Nanna (1v 7kk) ja Heidi tupsahtivat meille leikkimään sateisena maanantai aamupäivänä ja pelastivat meidän sade aamun ajanvietto-ongelmat. Tytöillä sujui leikit oikein mukavasti ja äidit sai jopa juoda kahvit ja teet jätskin kera rauhassa keittiössä kun tytöt viihtyivät keskenään Eveliinan huoneessa leluja ihmetellessä. Eveliina on jopa vielä tänään sanonut "Nanna" ja ollut ihmettelevän näköinen, että minne se Nanna nyt oikein on mennyt kun ei näy.=) Itkujen saattelemana Nanna saatettiin kotimatkalle. Eveliinan mielestä hyvästienjättö on aivan kamalaa ja se surettaa lähes joka kerta.

Tiistaina näimme Espanjan pikkuserkkua Gabrielaa (2v) äitinsä Remen kanssa Hoplopissa. Ajankohta oli mitä parhain, koska Hoplopissa oli todella hiljaista viime torstaihin verrattuna. Tytöt sai juoksennella rauhassa kun ei tungosta ollut. Kiljahduksia ja naurua kuului tasaiseen tahtiin, ja mikäs sen ihanampaa! Pari tuntia kului todella nopeasti ja isikin pääsi tutustumaan ihmeelliseen leikkipaikkaan. Oli ihana seurata kuinka kaksi lähes saman ikäistä vauhtihirmua mennä viipotti vierekkäin posket punaisina. Leikkien jälkeen molemmat pikkunaiset lähtivät mielellään kotiin lepäämään.

Eveliinan puhe on taas kehittynyt vauhdilla. Kaksi ja jopa kolme sanaisia lauseita tulee koko ajan enemmän. Tässä esimerkkejä:

"Ei saa kaukkuu"

"Tänne piiloon"

"Titi tänne"= isi tänne

"Mimi kiija"=Maisa kirja

"Oodi tänne" "Oodi hiljaa"

"Mennää auto kauppaa"

Ja yksittäisiä uusia sanoja  tulee jatkuvasti!=)