Eveliinan nukkuessa päikkäreitä äiti päätti pistää Ellulle oman blogin pystyyn. Nyt vaan innolla kirjottelemaan. Tämä ensimmäinen kirjoitus on nyt testaus, joten katsotaan miten homma toimii.
2095714.jpg
Nyt kun saatiin lunta ensin vähän, ja sitten todella paljon. Kaivettiin pulkka varastosta esiin. Pulkkaa on pidetty seinällä roikkumassa, ja tänään aamulenkin jälkeen kun oltiin tulossa sisälle, Eveliina näytti kädellä pulkkaa ja ilmoitti  "öh, öh" haluavansa pulkkakyytiä. Siinä sitä sitten vedeltiin.

2095730.jpg
Oli niin nättiä, niin otin muistoksi pari lumista kuvaa takapihalta. Koskaan kun ei tiedä kuinka kauan tätä lunta on.

2095739.jpg
Eveliinalla alkoi korva kiusata su-ma välisenä yönä. Käytiin maanantaina lääkärissä ja vasemmassa korvassa oli tulehdus. Meidän piti heittää isi töihin että päästiin autolla terkkariin. Tuusulasta lähdettäessä Eveliina nukahti autoon ja äiti joutui herätellä unista tyttöä istuimestaan kun oli lääkäriaika. Käytiin heti hakemassa lääkkeet apteekista, ja sitten kotiin. Kun sitten piti lähteä isiä hakemaan takaisin, niin Eveliinaa olisi niin kamalasti nukuttanut. Kolmen tunnin unienkin jälkeen neiti nukkui tyytyväisenä peppu pystyssä, eikä herännyt siihenkään kun äiti räpsi kuvia selän takana.

Tämän hetken juttuja Eveliinalla on autojen bongailu (isi on tästä mielissään). Missä tahansa neiti näkee auton, niin kuuluu "prm,prm". Kuva voi olla vaikka ihan pieni kuva jossakin lehdessä tai automainos telkkarissa. Myös ulkona liikkuessa kaikki autot huomioidaan. Isi on ostanut Eveliinalle jo kaksi omaa autoa, onnen tyttö. Mitenhän on tilanne sitten seitsmäntoista vuoden jälkeen...=)

Vilkutus ja käden heiskuttelu on alkanut myös sujua neidiltä. Käsi on pystyssä heti kun joku sanoo "hei, hei" tai "moi, moi". Välillä isi ja äiti saa vilkutuksia ihan vain ruokapöydässä istuessa. Siksi onkin välillä tullut mieleen, että ajatteleeko Eveliina, että isin tai äitin pitäisi tajuta vaihta maisemaan siinä vaiheessa.

Muutamia Eveliinan lemppari sanoja:
  • äiti
  • kato tai tako (= katso)
  • isi
  • auto
  • kodi tai lähes Oodi
Ruokailun aikana Eveliina lukee lehtiä (lelu- ja Koiramme-lehtiä) tai juna-kirjaa. Mikään muu asia tai esine ei ole siinä tilanteessa riittävän kiinnostavaa, että äiti selviytyisi tästä haastavasta tilanteesta toivotulla tavalla. Tosin olipa Koiramme lehdessä automainoskin, joten siitä pitää muistaa aina huomauttaa töräyttämällä "prm, prm"