Meillä on eilisestä päivästä lähtien pyörinyt talossa kävelevä Minni Hiiri. Eveliina on nimittäin oppinut kunnolla kävelemään! Äitin veikkaus siis osui oikeaan kun veikkasin Eveliinan kävelevän jouluun mennessä.

2180216.jpg

Tapaninpäivästä lähtien Eveliina on vedellyt Minni Hiiri hattu päässään ympäri taloa. Hattu on äitin vanha. Vaari on ostanut hatun äitille joskus ulkomaantuliaisena kun äiti on ollut pieni.

2180222.jpg

Hattu on Eveliinan päähän vielä hieman iso, joten hattu valahtaa helposti silmille. Se on niin kauan aikaa hauskaa, kunnes neiti törmäilee huonekaluja vasten.

2180230.jpg

Testasimme myös joululahjaksi saatuja kylpyleluja. Espanjan tuliaisina Eveliina sai ujeltavan ja vettä sylkevän delfiinin, mikä oli ihan huippu!

2180238.jpg

Minni Hiiren kerhotalo: Pystytin olohuoneeseen punaisen teltan, ja sekös onkin nyt kiva majapaikka meidän Minni Hiirelle. Tosin teltan katto on sen verran liian matalalla, ettei siellä mahdu seisomaan tai kun sinne kävelee, töksähtää otsa kaaton reunaan. Toisaalta se ei haittaa koska telttaan voi heittäytyä pehmeiden tyynyjen päälle köllimään.

Eveliina sai mummilta äitin vanhan nokkahuilun. Mummi yritti eilen käydessään kovasti opettaa Eveliinaa puhaltamaan huiluun, mutta Eveliina oli sitä mieltä että mummin piti soittaa huilua. Tänään aamulla neiti sitten kaivoi nokkahuilun esiin uudestaan. Istuin itse keittiössä ja Johannes nukkui, kun eteisestä alkoi kuulua huilun soittoa. Siellä se neiti puhalteli innoissaan huilua. Hetken kuluttua Eveliina meni näyttämään isillekin taitojaan sängyn viereen, aivan kuten mummi eilen Eveliinalle sanoi että "muistat sitten isille mennä heti aamulla soittamaan sängyn viereen" =) Eveliina taisi muistaa mummin sanat.