Huh! Mennyt viikko on ollut meidän perheessä todella rankka. Itse aloitin oksentamisen ma-ti yöllä ja Eveliina aloitti aamuyöstä. Vielä kun iskä ehti kehuskella, kuinka onnistuikin väistämään pöpön, niin iskipä pöpö Johannekseenkin toissa yönä. Tällä hetkellä tilanne jo paljon parempi, eikä pyykkikone pyöri aamusta iltaan.

Tänään Eveliina on aloittanut syömisenkin kunnolla, mikä oli suuri helpotus, mutta vatsa on vielä ihan löysällä. Apteekista on haettu Floradixia (vai mitähän se nyt oli), toivotaan että auttaisi pian.

Jos jollain on jotain erityisen hyviä ripulihoito-ohjeita niin kommentteihin toivoisin niitä laitettavan, kiitos.Hymy

Tänään Tildakin oli meillä pitkästä aikaa hoidossa ja tuntui ihanalta kun tuntui että arki lähti taas rullaamaan. Ja mikä parasta, alkoi Johanneksella myös reilu viikon loma!

Eveliina tietää nykyisin missä on: jalka, korva, nenä, silmä, suu, lamppu, lintu. Ja näiden lisäksi neiti osaa kirjasta näyttää missä on kupla ja kala. Kaikenlaistahan tässä viikon aikana on taas tapahtunut, mutta tällä hetkellä ei muisti toimi hyvin, joten kirjottelen lisää ensi kerralla. Ja yritän laittaa myös tuoreita kuvia tulevalta viikonlopulta.