Ensiksi Eveliinan maitovieroitus yömaidosta on sujunut odotettua nopeammin. Kaksi yötä huudettiin, kolmas meni suht hyvin ja siitä eteen päin ollaan oltu ilman maitoa. Jippii!

Takapakkiakin on tullut, nimittäin Eveliinalle nousi kuume uudestaan maanantai-iltana ja on jatkunut nyt neljä päivää. Tänään käytiin lääkärissä ja kyseessä on myös korvatulehdus ja Hyvinkäälle lähti lähete putkitukseen, joten kutsua odotellaan. Yskää ja räkää riittää taas vähäksi aikaa. Saa nähdä ollaanko viikonloppuna terveitä, olisi nimittäin synttäripirskeet tiedossa ja sinne olisi niin kiva päästä!

Ystävänpäivänä oltiin Pirjo-mummilla. Mentiin bussilla ja isi haki meidät kotiin illalla. Kivaa oli ja käytiin moikkaamassa myös Gabriela pikkuserkkua.

Eveliina sytyttää mummin kanssa takkaa.

Eveliina jammailee.

Mallu-mummi lähetti Eveliinalle ystävänpäiväkortin, josta neiti oli aivan innoissaan. Tosin hermot meni, kun postimerkkiä ei saanutkaan revittyä irti.

Sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa Saralla ja Jaakolla leikkimässä. Eveliinalla tunteet menivät laidasta laitaan ja aluksi jopa tutut kaverit pelotti. Emmasta Eveliina oli tosin erittäin kiinnostunut, ja pääsipä neiti sitten salaa pussailemaankin Emman otsaa. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Toivottavasti pysytään terveinä niin voidaan taas nähdä!