Lähdimme eilen illalla koko perhe kauppaan ja kaupassa ihmettelimme kun Eveliinan posket helottaa ja on niin kuumat. Tultiin kotiin ja Eveliina söi puuron ja edelleen posket helotti. Tyttö alkoi olla myös kovin unelias, joten siinä vaiheessa oli selvää, että kuumetta on ja reilusti. Ennen nukkumaanmenoa kuumetta olikin 38,6 astetta. Räkää ei ole, joten mietittiin että johtuukohan kuume puhkeavasta poskihampaasta tai sitten on vain joku kuumetauti.

Lauantai meni kuumeillessa ja kun lääke auttoi, taas mentiin kovaa vauhtia. Vajaan kuuden tunnin kuluttua lääkkeestä alkoi taas kuume nousta ja Eveliina olla vaikean oloinen. Taas lisää lääkettä ja toivotaan että yö menisi hyvin. Suht hyvin on Eveliinalle syötäväkin kipeänä maistunut, tosin maitoa ja vettä on mennyt enemmän, mikä onkin hyvä.

Maanantaina isi vie sitten Eveliinan korvakontrolliin iltapäivällä, jossa selviää korvien tilanne. Sitä odotellessa.

Tänään ollaan paljon luettu Muumi-katselukirjoja. Sieltä Eveliina osaa näyttää monta asiaa, kuten: Nipsun, auringon, kukan, linnun, Myyn... Onpa Eveliina oppinut nostamaan kätensä ja sanomaan "Moi!", kertoi isi tänään. Vaippa on ilmeisesti "Gabba", ja usein Eveliina pitää vaippaa takaa kiinni ja sanoo "kakka". Joskus sieltä löytyy kakka ja joskus ei. Tällä hetkellä tulee vähän väliä uusia opittuja sanoja, ja kovin tarkasti Eveliina aina kuuntelee kun kerrotaan mikä on mikäkin.