Tilda ja Suski tuli viihdyttämään meitä tiistaina iltapäivällä. Eveliina hihkui oikein kun näki kuka ovesta oikein astui sisään. Leikittiin Eveliinan huoneessa ja tytöt kaiveli leluja ja kirjoja. Tildakin on innostunut Dubloista ja tytöt pistivät yhdessä koko ison Dublotalon matalaksi kertaheitolla. Se oli niin kivaa!

2155209.jpg
Tildan ollessa meillä, on soiva auto kysyttyä tavaraa. Tilda pisti musiikkia ja keinutteli lanteita musiikin tahtiin, samalla kun hieman jäykempi Eveliina vähän viskoi käsiään ja notkisteli polviaan.

2155200.jpg
Tytöt kaivelemassa leluja.

2155193.jpg
Eveliina leikkii päivittäin Muumitalolla. Talo on toistaiseksi pysynyt pöydällä, tosin ukkelit on lennelleet pitkin lattioita. Eveliina osaa itse mennä istumaan tuolille ja leikin jälkeen neiti tulee nätisti alas tuolilta ja laittaa tuolin paikoilleen pöydän alle kun leikit on leikitty!=)

Tänään alkoi Eveliinalla sitten taas räkä valumaan nenästä. Toivottavasti ollaan jouluna terveitä... Ollaan jo jouduttu perumaan kyläilyjä, ettei vaan tartuteta räkää jouluksi kavereihin. Eilen käytiin kyläilemässä Espoossa serkuilla. Siellä oli myös Bruno-koira (3kk), joka olisi niin mielellään nuollut Eveliinan korvia. Eveliina ei niin ihmeissään siitä ollut, kotona kun on oma nuoleva nelijalkainen. Alussa Brunolle olisi voinut antaa haleja, mutta loppuajasta koira sai olla suht rauhassa. Oli tosi kiva käydä kylässä pitkästä aikaa, ja toivottavasti ensi kerralla ei olisi niin kova kiire! Ja heippa vielä Susalle, Siirille ja Emilialle, jotka eivät kuulleet kun yritin huudella alakerrasta heippoja.=)