Eli lääkekuurilla ollaan taas vaihteeksi. Ehtihän edellisestä tulehduksesta kuluakin jo pari kuukautta. Eveliinalla tulee lähes aina automaattisesti korvatulehdus, jos räkis iskee. Onneksi kesän pitäisi pikkuhiljaa tulla, joten toivottavasti räkätaudeilta säästytään. Kun lääkäri oli tutkinut Eveliinan korvat, katsoi Eveliina lääkäriä ja sanoi "Kiitti".=)

Viikonloppuna oltiin tivolissa keskustassa, ja neiti oli aivan ihmeissään kaikista laitteista ja äänistä. Ilma ei kyllä lauantai-iltanakaan ollut mikään loistava, sillä hyytävä tuuli oli viedä meiltä pipot mennessään. Eveliina joutui tyytymään vain tivolialueen kiertelyyn, sillä laitteissa ei käyty, ehkä sitten ensi vuonna. Tosin narunvetoa ja ongintaa sai Eveliinakin koittaa.

Pääsiäisviikonloppuna vietettiin Pirjo-mummilla Jamillah-serkun 2-v. synttäreitä. Tyttöjen lisäksi myös pikkuserkku Eerika 1-v. oli juhlimassa ja leikkimässä. Eveliinalla oli niin kiva päivä, ettei malttanut edes päikkäreitä nukkua.

Uusia sanoja:

-apu=pallo

-kiitti tai kiikki=kiitos

-papa=heippa

-prrpr=murkku

-gabba=katso(olisikohan viimein tämän sanan merkitys selvinnyt) yleensä kun Eveliina näkee jotakin jännää, kuuluu: "gabba äiti", eli katso äiti

-"gabbudii" on hieman epäselvä tarkoitukseltaan, sitä kun huudellaan vähän milloin sattuu

 

Oksennustaudilta muuten onneksi sitten säästyttiin, ja ollaan päästy näkemään tässä välillä mm. Annaa ja Pasia sekä Samuelia ja Neraa pitkästä aikaa. Lapsilla oli keskenään hauskaa kun vanhemmat nautiskeli pitsaa. Ehkä sitten ensi kerralla päästään grillaamaan!

Käytiin myös Heinillä ja Samilla syömässä pääsiäisenä herkkuruokaa. Eveliina oli hieman oikukkaalla tuulella, mutta leikki mielellään serkkujen kanssa ihanilla tyttöjen leluilla.

Taas on tapauhtunut niin paljon, etten enää kaikkea muista edes. Niistä sitten lisää pikkuhiljaa kun mieleen tulee...=)