Julma äiti teki jo kauan aikaa sitten päätöksen, että kun Tilda ei enää ole meillä hoidossa, loppuu Eveliinalta samaan aikaan myös pullosta juominen. Tildan olessa vielä hoidossa sain tytöt niin helposti nukahtamaan samaan aikaan  pulloillensa, joten pulloa olisi ollut äitin kannalta liian hankala ottaa pois aiemmin. Parina kertana nukkumaanmennessä Eveliina on itkenyt maitoa "Patoo" tai "maittoo", mutta nyt kun viimeisestä maitopullollisesta alkaa olla viikko, pärjätään jo ihan hyvin ilman pulloja.

Maidonjuonnin määrä on selvästi vähentynyt, mutta ruoka näyttää maistuvan neidille entistäkin paremmin. Pahin kiukku tulee, jos ruokaa ei tule ajoissa ennen päikkäriaikaa, eli n. 12-13 välillä riippuen päivästä. Syömisen jälkeen neiti on taas kuin itse aurinko ja juttua piisaa!=)

Katselin juuri tuota vanhaa päivärytmiä. Siitä on jo muutama kuukausi aikaa kun tuo rytmi on pitänyt paikkansa, joten laitanpa tämän vanhan talteen (Tiinan tapaan) ja päivitetään uutta tilalle.

vanha päivärytmi:

klo 7  Eveliina herää
klo 8.30-9 aamupalaa
klo 10-11.30 ulkoilua
klo 11.30 syödään ja juodaan maito
klo 12-14 päikkärit
klo 15 syödään
klo 15.30-16.30 ulkoillaan
klo 17 välipalaa
klo 19.30 iltapala
klo 20.30-21 nukkumaan

 

 

 

Eveliina oli äitin kanssa katsomassa Maxin (2v 7kk) pikkuveikkaa Kimiä (2kk) tänään. Eveliina oli vauvasta aivan innoissaan ja silitti vauvaa nätisti joka puolelta. Hauskoja ilmeitä myös nähtiin. Saa sitten syksyllä nähdä miten oma vauva kiinnostaa, vai kiinnostaako alkuun ollenkaan.=
) Kyläilyn jälkeen käytiin jätskillä Hesessä, jossa  oli akvaario. Istutin neidin suoraan akvaarion eteen syömään jäätelöään ja vähän väliä kuului "Kaka, namii" kun kalat söivät akvaarion pohjalta mitä milloinkin.