Eveliina sai torstai-iltapäivänä perjantaille peruutuspaikan korvien putkitukseen Hyvinkäälle. Äitiä jännitti hurjasti perjantai päivä itse toimenpiteen takia, mutta myös se kuinka Eveliina jaksaa olla koko aamupäivän ja aamun ilman syöttävää. Hyvin meni Eveliinalla aamuinen paastoaminen, sillä toimintaa taisi olla riittävästi, eikä kiukkua tullut ollenkaan.

Mentiin Hyvinkäälle klo 11.15 ja odoteltiin leikkihuoneessa n. 1,5h. Eveliina sai rauhoittavan lääkkeen ja sen voimin lähtikin mielellään hoitajien mukaan leikkaussaliin n. klo 13. Toimenpide oli valmis puolessa tunnissa ja neiti sitten heräili ennen kahta todella tokkuraisena ja itkuisena. Eivät olleet kuulemma saaneet tippaa laitettua, joten Eveliina nukutettiin maskilla. Pääsin katsomaan ja odottelemaan Eveliinan viereen heti kun neiti kärrättiin ulos salista. Kun nukutuksen vaikitus loppui, Eveliina ponkaisi ylös aivan tokkuraisena.

Hetken kuluttua neiti söikin purkin jäätelöä, marja- sekä hedelmäsosetta. Mehu ei ollut Eveliinan mieleen ollenkaan, vaan sen tyrkyttäminen sai neidin vain kiukkuiseksi.

Päivä oli pitkä, sillä kotiin tultiin vasta lähempänä kuutta ja siinä vaiheessa Eveliina oli aivan puhki. Pari seuraavaa yötä on mennyt rauhattomasti, mutta päikkärit on maistunut hyvin. Nyt sitten toivotaan että korvat pysyy terveinä.