Eveliina on viettänyt äitin kanssa kotona kolme viimeistä päivää. Isi on ollut joka päivä töissä ja ulkona on satanut, joten sisällä ollaan kökitty. Neidin olo alkaa ilmeisesti helpottua pikkuhiljaa, koska särkylääkettä ei olla enää tarvittu. Vielä ollaan kuitenkin antibioottikuurilla. Onneksi isillä on enää yksi työpäivä enneen kolmen päivän joulutaukoa, niin sitten voidaan viettää kunnon perheaikaa.

2167027.jpg

Eveliina löysi kaapista sadetakin ja kumisaappaat, molemmissa on muumien kuvia.=) Saappaat jalassa ei sitten oikein kävely onnistunut, vaikka äiti piti kädestä. Silmistä näkee, ettei Eveliina ole ollut ihan terve. Tällä hetkellä näyttää jo paremmalta.

2167049.jpg

Joulukuusikin haettiin lauantaina. Eveliina ehti nähdä kuusen kunnolla vasta sunnuntai aamuna, mutta heti aamusta kuusi ei edes kiinnostanut. Innostus heräsi vasta iltapäivällä päikkäreiden jälkeen. Ihan nätisti Eveliina on osannut onneksi kuusta käsitellä.

2167059.jpg

Tässä Eveliina kohtaa kuusen ensimmäistä kertaa ihan läheltä. Meillä kun ei liikaa tilaa ole, niin kuusi on ihan sohvassa kiinni. Neiti keksi, että kuusta pääsee paremmin koskemaan kun kiipeää ensin sohvalle. Pallot kiinnostaa kovasti, mutta neulasten puristelukin on ihan kivaa. Onneksi kuusi ei vielä pahemmin varise.

Eveliina innostuu usein irvistelemään syöttötuolissaan. Tällä kertaa irvistellään isille.

2167063.jpg

Ihan vain perusilme.

2167066.jpg

Sitten astetta tai kahta ronskimpi irvistys. Apua!

2167071.jpg

Osaanhan minä hymyilläkin. Hangon keksi-hymy!

2167069.jpg

Ja tällainenkin ilme onnistuu. Äitistä tuntuu, että isi on opettanut Eveliinalle näitä "kauniita" tyttömäisiä ilmeitä...hmm. vai näyttääkö äiti näin hurjalta!

2167085.jpg

Eveliina syö iltapuuroa nakuna, koska jostain ihmeen syystä hiki nöusi pintaan, kun vääntää tarpeeksi syöttötuolissa. Nakuna oli siis paljon parempi ja sitten puurot tippui suoraan tisseille. Se olikin aika kummallista.

2167106.jpg

Tänään illalla leivottiin sitten pipareita. Eveliina sai 1-v. synttärilahjaksi Anja-isomummilta Nalle Puh piparimuotteja ja kaulimen, joten niitä piti päästä testaamaan. Tuloksena oli kasa pipareita, mutta ongelma on siinä ettei meillä oikein kukaan syö niitä. Tosin äitille maistuu pahimpaan makeanälkään...

2167130.jpg

Eveliinakin maistoi oma-aloitteisesti taikinaa, mutta sepäs ei ollutkaan hyvää, vaan taikinat ja muotit lensivät pitkin lattioita kaulimen kera.

2167138.jpg

Eveliina leikkii mielellään Duploilla. Talot saavat usein olla ehjänä pitkäänkin, mutta joskus täystuho iskee isin tai tällä kertaa äitin rakentelemaan hökkeliin.

2167144.jpg

Tässä talo irtoaa perustuksistaan.

2167155.jpg

Eveliina kävelee päivä päivältä paremmin. Eilen neiti innostui kävelemään jopa keittiön ja olkkarin väliä. Eveliina uskaltaa usein päästää taaperokärryistä irti ja kävellä pienen matkan esim. sohvalle.