Eveliina on alkanut halaamaan ja pussailemaan nukkeja. Tähän mennessä nukeilta lähinnä vain on sörkitty silmiä, mutta nyt on tullut hoivaamis kausi. Välillä Eveliina tuo nuken äitille ja äitin pitää näyttää miten nukkea halataan ja paijataan. Sitten Ellu ottaa nuken pois ja näyttää omat hoitotaitonsa.
2102871.jpg

2102872.jpg

Isin ostamalla autolla ajellaan välillä pitkin lattioita ja osaapa Eveliina laittaa matkustajiakin auton kyytiin. Välillä ratissa ohjailee Lego-ukkeli tai sitten ihan vain puupalikka.

2102873.jpg
Eveliina ja äiti oli kyläilemässä perjantai iltapäivänä Saralla, Jaakolla(2v 4kk kaksoset) ja Sintillä. Päikkärit venyi normaalia pidemmäksi ja lähdimme kylään lähes heti kun Ellu oli herännyt kauneusuniltaan. Tällä kertaa neiti oli hieman kärttyinen kylässä, vaikka kivaa olikin. Pieni Sintti-vauva (1kk) olisi kiinnostanut, mutta liian ronskien otteiden takia ei Eveliinaa ominpäin uskaltanut päästää vauvaa tutkailemaan. Sintti vaan veteli sikeitä kun Eveliina veteli puntin lahkeesta.=)

2102875.jpg
Ellu kuikkuaa.

2102882.jpg
Ja ruokapöydässä Eveliina lähinnä virnisteli vain Mikolle, joka sai myös syöttää Eveliinaa muutaman lusikallisen verran.

2102886.jpg
Sara yrittää ystävällisesti ojentaa Eveliinalle eläinlelua, mutta Eveliinaa se ei sitten kiinnostanutkaan.

Kylästä otetut kuvat on saatu Tiinalta kun oma kamera jäi tietenkin kotiin. Kiitos kuvista Tiina!=) Ja nähdään taas!