Saimme maanantaina mamin, vaarin, Liisa-mummon, Jessikan ja Jolanan kylään. Eveliina oli kovin kummissaan kylään saapuneeta porukasta, mutta pienen hetken lämmettyään oli meno jo hurjaa. Eveliina oli todella innoissaan omista tädeistään, ja innostuipa tytöt leikkimään jopa muumitalolla Eveliinan kanssa.

Eveliina leikkii isojen tyttöjen kanssa muumitalolla ja selvästi piti siitä erityisen paljon.


Tuolillekiipeilytaitoja piti esitellä jatkuvasti. Tässä Eveliina pistää parastaan. Kun vieraat lähtivät, tuli
Eveliinalla suru puseroon. Ilmeisesti vieraat olisivat voineet viihtyä meillä pidempäänkin.


Tällä hetkellä Eveliina on erityisen kiinnostunut palloista. Niitä on kiva heitellä ja osaapa neiti äitin ja isin suureksi ihmetykseksi potkiakin palloa, kunhan se on kevyt.


Myös muovipurkkien päällekäin kasaaminen on lempipuuhaa. Nuket saavat jatkuvasti maitoa Pirjo-mummin antamalla nukkejen tuttipullolla. Välillä kun oen katsonu että mihin se Eveliina oikein menikään, olen löytänyt neidin esim eteisestä syöttämästä nukkea tuttipullolla.Hymy


Isi ja äiti innostui lekkimään Eveliinan kanssa Duploilla.


Eveliina on todella innoissaan saamastaan maatilasta. Neidillä oli hymy herkässä kun pääsi kunnolla tutkimaan ja leikkimään ihanalla lelulla.

Nykyisin Eveliinalla on paljon kaikenlaista asiaa ja matkimalla tekeminen on todella hauskaa. Isiltä Eveliina oppii uusia naamanväänteitä, ja kovasti neiti yrittää laulaa muumilaulua "Paa-pa-pa-paa-pa paa-paa-pa-paa-paa, maa-ma-ma-maa-ma maa-ma-ma-maa-maa...". Jos ollan oikein kuultu, tulee neidin suusta välillä sanat; nukke, pois, telkkari, ei ja kukka.

Tiistai aamupäivä oltiin pari tuntia pihalla kun kerran oli hieman lämpimämpää. Käytiin ensin lenkillä Suskin ja Tildan kanssa ja jatkoimme matkaa suoraan Saralle ja Jaakolle. Olimme siellä tunnin verran, ja pihalla käveltiin taaperokärryillä, laskettiin mäkeä ja keinuttiin. Näiden hauskojen leikkien jälkeen Eveliina nukkuikin sitten kolmen tunnin päikkärit. Oli muuten todella virkistävää olla kerralla kunnolla ulkona hyvässä seurassa.Silmänisku