Tilda on ollut Eveliinalla hoidossa tästä viikosta lähtien ja äitin mielestä rytmi alkaa jo sujumaan ja hommat luistamaan. Eveliinaa tosin ei ole naurattanut varsinkaan tänään. Onneksi isi on ollut vapaapäivällä joten Eveliina on saanut isiltä tarvitsemaansa huomiota kun äiti on hoitanut Tildaa. Alku viiikosta Eveliina on vain katsellut haikeasti kauempaa kun äiti vaihtaa Tildalle vaippaa tai pitää sylissä. Tänään neidin kuikulla ei ole ollut rajoja kun harmistus on niin kovin suurta. Kaveri leikkii samoilla leluilla ja jakaa äitin huomion, eli pois Eveliinalta. Useaan kertaan Eveliina on kyyneleet silmissä osoittanut Tildaa ja selittänyt itkuisella äänellään kovasti jotain. Äiti kyllä arvaa mitä Eveliina tarkoittaa ja sekös tuntuu äitistä niin pahalta kun näkee kuinka toisella ottaa niin koville. Toivotaan että Eveliina pian tottuu ajatukseen, että Tilda on kiva kaveri ja lelut voi jakaa, eikä äiti rakasta Eveliinaa yhtään sen vähempää vaikka Tilda onkin hoidossa päivisin.

Hoitopäivän jälkeen kuikuttelut loppuu kuin seinään ja neiti on taas oma itsensä. Ulkona ollaan oltu nyt paljon tällä viikolla kun on ollut niin mukava ulkoiluilma. Pulkkaa on vedetty ja lumikolalla kuljetettu tyttöjä ympäriinsä. Kaksosten rattaissa tulee vain kränää, joten pulkkalenkit ovat nyt suosiossa. Toivottavasti lumet ei lähde vähään aikaan.

Eveliina on alkanut kiinnostua silmistä, suusta, nenästä, korvista ja jaloista. Niitä sitten osoitellaankin usein ja äitin tai isin pitää kertoa mikä mikäkin on. Lintuja bongaillaan koko ajan kun ollaan ulkona.

Mikähän lintu tässä mahtaa kaivella kassin pohjaa??

No niin!Elluhan se siinä