Eilen lähdettiin äkkinäisestä päähänpistosta Tildan kanssa sisäleikkipaikka Höpölöpöön. Tytöt sattuivat heräämään päikkäreiltä suht samaan aikaan, joten Suski ja Tilda pääsivät mukaan lyhyellä varoitusajalla. Kun ensin päästiin kolmanteen kerrokseen, missä leikkipaikka oli, Eveliinalta alkoi suusta päässtä mitä ihmeellisimpiä ääniä: kiljahteluja, siansaksaa katkeamattomasti ja totisella naamalla neiti yritti Suskille jotain niin tosissaan kertoa.=)

2140907.jpg

Höpölöpössä Eveliina innostui kävelemään.

2140906.jpg

Tytöt leikki taaperonurkkauksessa kun ei vielä isompien puolella oikein olisi voinut konttaamalla hyvin liikkua. Tosin Tilda yritti karata jatkuvasti putkiliukumäkeen!=) Tytöt pääsi kyllä vähän testaamaan pomppulinnaa.

2140908.jpg

Eveliinalla oli hurjan hauskaa ja pallot oli ihania. Tunnin käynnin jälkeen molemmat tytöt oli ihan väsyneitä ja kiukku iski kun piti pukea. Molemmat sai kuitenkin omat tikkuilmapallot lohdutukseksi ja se onneksi auttoi!=) Äitikin oli ihan poikki reissun jälkeen.

Eveliina sai Pirjo-mummilta joulukortin ihan omalla nimellä. Olipas kiva saada mummilta kortti! Tänään Mallu-mummi on tulossa kyläilemään. Meitä jo ihan jännittää!=)