Lahdimme Eveliinan kanssa mummille kylailemaan itsenaisyyspaivana. Mummilla oli myos Jamillah-serkku, seka Hannele ja Riku. Tytoilla oli kova meno ja Eveliina ei malttanut edes kayda nukkumaan paikkareille kun serkun aania kuului, niinpa Eveliina jatti unet valiin. Kylailtiin Piialla ja Arilla ja Anja-mummilla, jotka asuvat ihan mummin naapurissa.


2132126.jpg
Eveliinaa pelotti kovasti Anttiloilla, siis Piialla ja Arilla, laulava joulupukki. Joka puolella kuhisi tonttuja ja joulupukkeja. Oli niin nattia. Toivottavasti tama oli hyvaa harjoitusta joulua varten. Silla aattona on tulossa ihan oikea pukki jakamaan lahjoja! Ollaan siis menossa aattona Anttiloille ja siella on koko aitin puolen suku.

2132156.jpg
Anja-mummilla Eveliina ja Jamillah jahtasivat Miina-kissaa, joka ei ollenkaan ollut kiinnostunut pienista ymparilla pyorivista tytoista. Leluhuonetta kaytiin kaivelemassa tuttuun tapaan. Anja-mummilla on koko vaatehuoneellinen taynna leluja, joten siella on mista kaivaa!

2132157.jpg
Kun Riku ja Hannele, eli aitin serkku ja aitin edesmenneen isin sisko, saapuivat mummille, palailtiin me tytotkin Anja-mummilta. Ullakin paasi moikkaamaan tyttoja kun kuuli etta ollaan kylailemassa. Syotiin hyvaa lohikeittoa ja vietettiin aikaa yhdessa. Hannele oli tuonut ulkomaanreissulta joululahjoja, mitka sitten heti avattiin. Eveliina sai pienen kasilaukun, mutta avatessaan lahjaa Eveliina repi paperit pois ja Hannele auttoi avaamaan kasilaukun vetoketjun. Eveliina etsi kovasti sita lahjaa sielta jostain kasilaukun pohjalta, arvellen lahjan olevan jossain siella laukussa, mutta mitaan ei loytynyt!heh! Olikohan Hannele unohtanut sen LAHJAN, mietti Eveliina ihan selvasti. Ruoan jalkeen kaytiin vaarin haudalla koko porukka ja kun tultiin takaisin lahdimme ajelemaan kotiin.

Ei muuten katsottu edes linnanjuhlia itsenaisyyspaivana! Ja niin vahan kuin Ellu nukkui niita paivaunia, niin paatti neiti toisen kerran elamassaan nukkua kokonaisen yon, eli klo 20.30-07.30 valisen ajan heraamatta kertaakaan!VAU sanoo aiti! Olikohan tama joku itsenaisyyslahja, vai mita!