Meillä on alkanut päivittäin vilistelemään muurahaisia, joista Eveliina on aivan innoissaan. Leikit loppuu juuri siihen paikkaan kun muurahainen ilmestyy näkökenttään, ja siinä sitä sitten ihmetellään. Eveliina koki kauhunhetkiä kun seinällä käveli eilen muurahainen ja sitä kun oltiin vähän aikaa ihmetelty, ja näytettiin muurahainen Oodillekin, niin Oodi popsi murkun suuhunsa. Tämä pyöri Eveliinan mielessä koko eilisen päivän ja aina kun neiti meni seinän lähelle, jossa muurahainen, oli ollut, alkoi kuulua tiukka selitys aikaisemmasta tapahtumasta.

Tänään aamulla kun olin itse olohuoneessa ja Eveliina meni keittiöön, alkoi keittiöstä kuulua kova höpötys. Ellu tuli kurkkimaan tiskikoneen vierestä olohuoneeseen ja selvästi vaati että äiti menisi keittiöön. Menin katsomaan eikä mitään näkynyt. Eveliina kovin osoitteli uunin alle sormellaan ja selitti tiukkana jotakin. Tästä voin vain päätellä että muurahainen olisi mennyt uunin alle. Uunin alustaa on moneen kertaan vartioitu tämän aamun aikana, josko se murkku tulisi jo pois sieltä!Hymy

Eveliina sai Pirjo-mummilta kultaiset pitkät helmet. Eveliina on aina pitänyt helmistä kun ollaan oltu Anttiloilla kylässä, ja siellä niitä on ollut useampia. Nyt kun saatiin omat kotiin, niin niitä sitten vedellään perässä pitkin kämppää ja kun helmiä heilutetaan, niin alkaa tanssittamaan.

Tarrakirja ostettiin eilen kauppareissulla. Eveliina sai kaverilta postissa muutamia tarroja, ja niistäkös sitten innostuttiin. Hienosti Eveliina osaa irrottaa ja kiinnittää tarroja kirjan sivuille. Tätä voi jatkua pitkäänkin, sillä niin keskittyneesti näillä tarroilla leikitään.