Kulunut viikko on ollut mukava, ja kavereita on piisannut lähes joka päivälle. Tällainen vaihtelu on ollut erittäin tervetullutta korvatulehdus kipuilujen ja rään jälkeen.

Kävimme lauantaina Eveliinan kummeilla (Pasilla ja Annalla), missä Eveliina leikki pitkästä aikaa Samuelin (11kk) kanssa.Samuelilla oli kivoja leluja, kuten pannulappuja ja lusikoita, mutta myös ihan oikeitakin leluja. Ilta vierähti taas aivan liian nopeasti sillä aikaa kun isi ja äiti veteli Naumasten viimeisiä kinkkuja ja suklaakakkua joulukarkkien kera. Kun pieniä alkoi leikkien jälkeen väsyttää, lähdimme kotiin iltapuuhille seitsemän aikaan. Kiitos kutsusta, nähdään taas!=) Kamera olisi ollut hyvä, sillä lapsista olisi saanut tosi kivoja kuvia. Äiti totesi vain että akku unohtui ladata, kun olisi pitänyt jo lähteä kylään. Tällä kertaa jäi kuvat ottamatta, harmi.

Eveliina ihastui jouluna rusinoihin. Niitä neiti pyytääkin melko usein menemällä keittiöön ja sitten roikutaan joko uunin luukussa tai muuten vain pöydän reunasta ja vingutaan rusinoiden suuntaan. "öh,öh,öh!" raikuu vaativasti kun pitää rusinoita saada. Sitten lähdetään tyytyväisenä käppäilemään ympäri kämppää rusina suussa.

Tiistaina saimme iltapäivä/ilta seuraa Sarasta ja Jaakosta perheineen, kun Saran jaJaakon perhe tupsahti eteiseemme. Eveliinan riemulla ei ollut rajoja kun hallitsematon siansaksa puheripuli alkoi neidin nähdessä kuka tai ketkä eteisessä oikein olivatkaan!=) Lapset innostuivat leikkimään kaikilla Eveliinan vanhoilla ja uusilla leluilla, ja pääsipä Jaakkokin leikkimään junanradalla, mitä oli kuulemma jo kuolannut nähdessään junanradan kuvan Eveliinan blogissa.=) Nätisti lapset leikkivätkin ja välillä koko kolmen kopla leikki keskenään Eveliinan huoneessa kun aikuiset herkutteli kahvipöydässä Emma-vauvan(2kk) kanssa.

Eveliina sai vuorostaan sekä Saralta että Jaakolta halauksia ja pusuja. Voi kuinka söpöä=)  Kiitos kun kävitte, oli illan pelastus meille!=)

Uuden vuoden aattona treffasimme Tildalla, ja vietimme naisten iltaa kuunnellen Abbaa ja juoden glögiä, sillä aikaa kun isi vietti leffailtaa kotona Nikon kanssa. Hauskaa oli ja tytöillä meni lujaa, Tilda kärryillä ja Eveliina kävellen. Tilda katseli Eveliinaa hiemann ihmeissään kun viime näkemisestä oli sen verran aikaa, ettei Eveliina vielä silloin kävellyt kunnolla. Saa nähdä saako Tilda tästä inspiraatioita ja innostuu kävelyharjoittelusta entistä enemmmän.

Tildan leikkikännykkä on Eveliinan lempileluja. Äitin ihmetykseksi Eveliina n'köjään ymmärtää miten puhelimella tehdään kun yks kaks neiti painoi puhelimesta nappia ja laittoi luurin korvalle. Tämä toistui useaan kertaan, joten sattumasta ei ollut kyse. Poislähtiessä Eveliina näki muutamia raketteja ja nepäs olikin kiinnostavia. Lyhyt automatka meni mukavasti raketteja katsellessa. Kiitos seurasta,oli todella viihtyisä ilta! Nähdäänhän taas.=)

Vuoden ensimmäisenä päivänä Jamillah-serkku tuli meille leikkimään pitkästä aikaa. Serkun saaman ensijärkytyksen jälkeen tytöt leikkivät yhdessä mm. Muumi talolla ja junanradalla, joista serkkulikka oli aivan innoissaan.

Tytöt Eveliinan huoneessa. Olipas hauska seurata tyttöjen leikkejä nyt kun Eveliinakin kävelee. Ei ole enää niin suurta eroa leikeissä kun molemmat kävelee ja leikkii samoilla leluilla samalla tavalla.

Tytöt Muumitalo leikeissä

Mummi toi Eveliinalle äitin ja Karon vanhan Barbien Rolls Royce avoauton. Sillä neiti päristeli peppu pystyssä pitkin lattioita. Taitaa tätä myöten Ellulle kehittyä hieman hienostuneempi automaku. Siinä on isillä kohta sormi suussa, että mikihän auto neidille kelpaakaan sitten 18-vuotiaana...=)