Eveliinan sunnuntai aamu alkoi kuumeella ja aikaisin aamulla kuuden maissa herättiin huutokonserttiin. Eveliina oli nukkunut vähän aikaa aamuyöstä meidän välissä ja kun suppo oli vaikuttanut ja kuume laskenut, oli neiti aivan nihkeän hikinen ja huusi viisi minuuttia kuin syötävä. Kun saatiin neiti kunnolla hereille, loppui huuto ja siirryttiin katselemaan piirrettyjä sohvalle.

ltapäivällä Pirjo-mummi tuli pitämään meille kotikissoille seuraa sillä aikaa kun isi kävi synttäreillä, juhlimassa Jessika-tätin, mamin ja vaarin synttäreitä. Saatiin ihania kukkia, kiitos niistä vielä mummille! Ja Anja-mummi oli laittanut Eveliinalle tuliaisiksi verkkapuvun ja pipon. Eveliina oli todella mielissään mummista ja ensitöikseen rutisti oikein mummia kaulasta halaten.

Mummin sylissä Eveliina sitten lukikin muumikirjaa ja joi maitoa ja muuten vain hassutteli. Eipä meillä ole pitkään aikaan käynytkään vieraita kun ollaan koko ajan kipeinä.

Eveliina esitteli mummille myös kuinka hienosti nukkea syötetään ja juotetaan.

 Illalla Eveliinalle nousi sitten taas yht'äkkiä 39,4 kuumetta. Juuri kun olin jo ehtinyt toivoa että kuume meni jo, kun neiti leikki niin innoissaan iltapäivällä. Yöt on menneet heräillessä parin tunnin välein ja päikkärit on olleet korkeintaan tunnin mittaiset, joten äitiäkin alkaa jo väsyttää...paranemista odotellessa, ja huomista korvalääkäriä.