Maanantaisen korvakontrollin vastaus oli, että molemmat korvat ovat nyt terveitä, vihdoin! Kuume loppui tiistaina ja maanantai-iltana oli korkeimmillaan 40,1 astetta!

Nyt sitten Eveliinaa kuisaa vain puhkeavat hampaat ja se, että äiti päätti toissayöstä lähtien lopettaa yömaitopalvelun. Olen tähän mennessä jatkanut pullojen kantelua, koska se ei ole itseäni vielä suuremmin häirinnyt. Päätinkini että lopetan yöllä palvelemisen kun se alkaa ottaa itseä päähän, eli nyt.Huuto

Ensimmäisenä yönä Eveliina huusi tunnin, puoli yhdestä puoli kahteen. Annan huutojen välillä vähän vesihörppyjä jos neidillä olisi oikeasti kuiva suu jo pelkän huutamisenkin takia, mutta vesihän on yöllä pahaa, ja varsinkin nokkamukista juotuna. Toisena yönä Eveliina huusi KAKSI tuntia!!!Hoh-hoijaa...eli kahdesta nejään. Vähän käy naapureita sääliksi. (Pitää varmaan laittaa viestiä että mitä meillä oikein yöllä tapahtuukaan kun lapsi huutaa kuin syötävä, etteivät ihmettele.)

Tosin neiti huusi vain kerran yön aikana ja heräsi vähän seitsemän jälkeen, jolloin äiti tarjoili Eveliinalle koko pullollisen maitoa. Ilmeisesti maitojano ei ollutkaan niin valtava, koska pulloon jäi vielä melkein 100ml maitoa... Tästä voi päätellä, ettei yölläkään tuo neiti ole pakosti edes kovin janoinen, vaan pullottelusta on vain tullut tapa.

Tässä lähiaikoine kun Eveliina on ollut kipeänä, olen tietenkin vienyt maitoa aina kun pienikin ääni on kuulunut, joten luulen että parhaillaan parin tunnin välein heräily on saanut alkunsa tästä mahtavasta yöpalvelun määrästä.

Nyt vain pää tiukkana ja korvat lukkoon, niin toivotaan ettei tätä yösirkusta enää montaa yötä jatku.

"Gabba" ei muuten välttämättä tarkoitakaan vaippaa, vaan se saattaa tarkoittaa moniakin asioita tai sittten vain ei olla ymmärretty mitä Eveliina sillä tarkoittaakaan.